0885 11 26 62 lozencar@abv.bg

За нас

За фирмата

Лозен Кар 3509” ООД се занимава със строителни услуги и в частност: Строителни изкопи, земекопни работи, кърти, чисти, извозва, събаряне сгради, услуги с багери, минибагери, фадроми, минифадроми, самосвали, самосвали с кран, самосвали с кофа, бобкат, шнек, сонди, винт, боргерете и други. Извършваме и дейности като извозване, изкопаване на основи, дренажи, канали, пробиване, укрепване на свлачища, обратни насипи, извозване на отпадъци, доставка на строителни материали, полагане на основи, полагане на ел-кабели, ВИК.

Опит и обслужване

С над 20 години опит в тези сфери и реален фокус върху желанията на клиентите, можете да разчитате на нас за следващото си обновяване, ремонт или други (строително-ремонтни или реконструктивни)  дейности.  Ние предлагаме професионално обслужване за частни и бизнес клиенти.  Държим на коректните отношения с клиентите ни, които се постигат чрез спазване на всички поети ангажименти от фирмата към конкретния обект. Срочното и качествено изпълнение на договорените услуги е наш приоритет. Ние винаги се отнасяме с еднаква важност и внимание без значение големи или малки са обектите ни.  Успешно усвояваме и прилагаме нови съвременни технологии и материали при изпълнението на работата.

Екип и техника

Фирмата разполага със специалисти с дългогодишен опит в дейностите, професионални тежки машини (оборудване), за да отговори максимално точно, ефективно и коректно на Вашите нужди.  Ние притежаваме специализирана техника за работа като верижен багер, колесен багер, комбиниран багер, хидравличен чук, камиони (самосвали), бобкат. Фирмата е снабдена със собствена строителна техника, което й осигурява бързо и ефективно действие на малки и големи обекти. Разнообразната собствена механизация позволява маневреност и eкспедитивност в извършването на разнообразните дейности, при изграждането на вертикални планировки, канализация, топлопроводи, пътно строителство, изкопи, насипи, водопроводи, газопроводи и др.

Отзивите за реализираните от нас обекти са повече от добри. Имаме постоянни клиенти, с които продължаваме да работим от години.

Наши клиенти са

Зелена концепция ООД

Строй Консулт ЕООД

Интергруп 2009 ООД

АТМИКС ООД

Руббертек България ЕООД

ПРИ ЗАПИТВАНИЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ОЩЕ ДНЕС

Напред